Karriär

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger och är övertygade om att det är människor som du som kan ta oss till nästa nivå. Klicka nedan för att se våra lediga tjänster och ta nästa steg i din karriär!

LEDIGA TJÄNSTER

Lediga tjänster

I mer än 25 år har vi sett till att våra kunder har en driftsäker och modern kraftförsörjning, 24 timmar om dygnet - 365 dagar om året.

Vill du vara med och forma framtidens BatteriElektronik med oss? Se våra lediga tjänster här.

Servicetekniker med el-behörighet

BatteriElektronik är under stark tillväxt och därför söker vi en servicetekniker med el- behörighet. Hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bidra till den positiva utvecklingen inom Batterielektronik.

LÄS MER

Kvalificerad Servicetekniker

BatteriElektronik genomgår en imponerande tillväxt, och vi söker nu en erfaren servicetekniker för att stärka vårt kontor i antingen Stockholm eller Göteborg. Hos oss får du möjlighet att ta på dig ett ansvarsfullt uppdrag och bidra till den positiva utvecklingen inom BatteriElektronik. Det är en spännande arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter.

LÄS MER

BackOffice medarbetare Täby

BatteriElektronik har en stark tillväxt idag och därför behöver vi förstärka vår organisation med en ny roll som BackOffice till vårt kontor i Täby.

LÄS MER

Spontanansökan

Har du erfarenhet av att jobba som servicetekniker eller serviceadministratör? Eller har du erfarenhet från någon konkurrent och känner att BatteriElektronik är något för dig? Vi söker ständigt nya talanger och ser fram emot din ansökan.
Maila din ansökan med CV och personligt brev till hr@batterielektronik.se

100% avbrottsfri kraftförsörjning!

Med över 25 års dokumenterad erfarenhet och kompetens inom avbrottsfri kraftförsörjning kan vi hjälpa dig säkerställa en riktigt bra miljö som innehåller en heltäckande underhållsplan.

KONTAKTA OSS