Om BatteriElektronik

Om oss

Företaget Batterielektronik startades 1993 av Lennart Tynander som efter 18 år, i Maj 2011, lämnade över företaget till ny ägare och ny ledning. Den nye ägaren, Ashley Meddings (ny VD), har en lång erfarenhet av UPS och service. Ashley Meddings var innan övertagandet av Batterielektronik servicechef på ett annat svenskt företag med fokus på UPS och tillhörande service under nästan två decennier.

Vision

Vår uttalade ambition är att vi med vår gedigna erfarenhet, kunskap och nytänkande ser till att vi levererar en optimal lösning där kund, helhetstänk och miljö står i fokus. Vi är vana att jobba i både mindre och större projekt där ett nära samarbete med kunden alltid är av stor betydelse för oss.

Vårt miljöarbete

Batterielektronik Sverige AB bidrar genom ett levande ledningssystem till miljöförbättrande åtgärder gällande alla våra reparationer och tillhörande logistiktjänster. I vårt arbete och i samarbete med leverantörer och våra kunder skall vi verka för bästa miljöalternativ kombinerat med bästa funktion och kostnad för våra produkter och tjänster.

Läs gärna mer om vårt Miljö och Kvalitetsarbete

100% avbrottsfri kraftförsörjning!

Med över 25 års dokumenterad erfarenhet och kompetens inom avbrottsfri kraftförsörjning kan vi hjälpa dig säkerställa en riktigt bra miljö som innehåller en heltäckande underhållsplan.

KONTAKTA OSS