Byte av stationära batterier till UPS

Dags att byta ut de stationära batterierna?

Våra utbildade servicetekniker har både kunskap och lång dokumenterad erfarenhet av byten av stationära industribatterier i olika typer av miljöer och uppsättningar. Oavsett om det rör sig om 220 Volts batterier som ska bytas ut i ett kraftverk eller om det rör sig om batterierna för att nödljussystemet ska fungera, så är vi den rätta partnern för att åtgärda detta och dessutom säkerställa en förebyggande underhållsplan som är skräddarsydd för er utrustning.

Vad händer om jag inte byter ut batterierna i tid?

De stationära batterierna spelar en viktig roll dels för att inte förlora känslig data men framförallt för att undvika olyckor, personskador, materiella skador till viktig utrustning och intrång

Genom att inte byta ut de stationära industribatterierna i tid riskerar du stor förlust av värdefull data och ett nödsystem och nödutrustning som ej fungerar som det skall. Detta är två allvarliga exempel av vad som händer när batterierna lägger av och prislappen för att återställa situationen kan bli enorm. Det är oftast mycket mer lönsamt både i tid och pengar att byta ut batterierna i tid.

Hur vet jag om jag behöver byta batterier?

Lugn, vi har de absolut senaste verktygen inom batterimätning och provning som inte bara ger dig svart på vitt vad som krävs, utan som också kan göra dig imponerad.

Med dagens teknik kan vi med hjälp av olika verktyg mäta era batterier och deras funktionalitet. Batteriprovningen tar ca 1-3 timmar att utföra och genom detta får vi veta exakt hur batteriet presterar.

Läs mer om Batteriprovning & protokoll

100% avbrottsfri kraftförsörjning!

Med över 25 års dokumenterad erfarenhet och kompetens inom avbrottsfri kraftförsörjning kan vi hjälpa dig säkerställa en riktigt bra miljö som innehåller en heltäckande underhållsplan.

KONTAKTA OSS