Åskskydd Rekommenderat av Folksam
De flesta åskskador inträffar under sommarmånaderna och sommaren 2016 förväntas sig SMHI att flera kraftiga åskoväder kommer att dra över hela Sverige.

BatteriElektronik erbjuder just nu tillsammans med Folksam ett exklusivt och skräddarsytt åskskyddspaket för ditt hem. Passa på att ta del av erbjudandet och säkerställ skydd mot sommarens åskväder som slår ut känslig elektronik med tillhörande brandfara.


Du som fastighetsägare minimerar egendomsskadorna på el, -tele, -data, elektronik samt brandrisken med eventuella personskador. Du undviker därigenom många problem och kostsamma avskrivningar och nyanskaffning av ovanstående utrustningar. Genom detta slipper du även självrisken vid en åskrelaterad skada eftersom du själv har bekostat installationen av åskpaketet. Så ta chansen och gör en riktigt bra investering redan idag.


Rekommenderade åskskyddspaket

Här nedan ser du färdiga åskskyddspaket inkl. moms och installation i din fastighet. Tänk på att du måste beställa paket nummer 1 för att kunna lägga till antingen 2 eller 3.

1. Fastigheten skyddas

Inkommande el- o teleledningar skyddas med marknadens bästa åskpaket

Pris inkl. moms och installation : 6.659:-*

Beställ nedan

2. Vid tillkommande byggnad

Elledningen till byggnaden t.ex. garage, gäststuga, växthus m.m. skyddas.

Pris inkl. moms installation: 2.907:-*

Beställ nedan

3. Åskskydd robotgräsklippare

Elledningen, slingan och guiden skyddas vid laddstationen.

Pris inkl. moms och installation: 1.843:-*

Beställ nedan

* Förutsättningen för priset är att skydden kan installeras på DIN-skenan i huvudcentralen. Vid eventuell omdragning av kablar, utökning av huvud- och undercentraler tillkommer timdebitering samt materialkostnad.

Arbetskostnaden är ROT-avdragsgill. Kampanjen uppfyller även kraven i Elinstallationsreglerna 436 40 00, utgåva 2.

Kontaktformulär


Dina kontaktuppgifter
Uppgifter för ROT-avdrag

För att vi skall kunna kontakta installatören på din ort behöver du fylla i samtliga obligatoriska fält under dina kontaktuppgifter.

Du bestämmer själv om du vill att vi registrerar ditt ROT-avdrag. Då kan du även fylla i Fastighetsbeteckning och Personnummer så fixar vi det åt dig.

© 2014 Batterielektronik AB · Terms & Conditions · Privacy policy · All Rights Reserved.